RECOMANDARI PENTRU FOLOSIREA OPTIMA A STATIILOR AUTOMATE DE SPALARE

– REVOLUTION LAUNDRY –

CUM SĂ UTILIZAȚI STATIILE DE SPALARE AUTOMATA 

– REVOLUTION LAUNDRY –

La noi, timpul de spălare va fi de aproximativ 30 de minute și timpul de uscare poate fi tot de aproximativ 30 de minute, daca alegeti acest lucru; Aceasta înseamnă că veți finaliza întregul program de spălare și uscare într-o oră.

Mai jos, descriem în câțiva pași, sfaturi de curățare de cum să spălați sau să uscați diverse tipuri de materialele textile.

Pentru început, asigurați-vă că aveți mijloacele de plată adecvate care se potrivesc mașinii pe care o vizați. 

Rețineți că statiile de spalare automata acceptă plata doar cu un card bancar, prepay, etc … dar in curand va fi disponibila si plată mobilă, sau pe site … Apoi, identificați mașina ce doriți să o utilizați în functie de cantitatea si modul de spălare ales.

PENTRU SPALAT

Încărcați mașina cu lucrurile ce doriti sa le spalati (haine, lenjerii, paturi, uniforme, carpete, etc).

Asigurați-vă că nu supraîncărcați masina, aceasta poate intra in modul „service” daca sesizeaza o greutate mai mare decat cea inscrisa deasupra ei. Pentru performanțe maxime de spălare, o incarcare ideală este de 2/3 din spațiu, în funcție de tipul de material textil.

Dupa incarcare inchideți ușa masinei de spalat rotind butonul până când aceasta este blocată.

Mergeti la panoul de comandă și selectați programul de spalare dorit ce este in conformitate cu recomandarile de pe eticheta.

Selectați „Spălare” pentru spălare și apoi selectați mașina pe care ați încărcat-o. În cazul în care aveți o îndoială, pe aparat există întotdeauna un număr care este raportat și pe ecran.

Optional selectați balsamul dorit. Rețineți că nu este nevoie de detergent, deoarece acesta este întotdeauna inclus ca standard în toate ciclurile de spalare.

Daca doriti introduceți numărul de telefon mobil pentru a fi notificat când programul de spalare se termina.

Ecranul de plată vă va arăta suma pe care trebuie să o plătiți cu cardul.

Selectați dacă doriți sau nu să primiți o chitanță.

In aceasta etapa, puteți fi invitat să completați mai multe informații, cum ar fi diferite sondaje sau programe de loialitate.

Mergeți la mașină și selectați temperatura de spalare. Pentru mai multe informații despre temperatura ce trebuie selectata, accesați secțiunea de intrebari de pe site.

Apăsați butonul Start.

Veți auzi blocarea ușii și mașina umplându-se cu apă. Programul de spalare selectat începe.

ATENTIE !!! – nu va fi posibilă deschiderea ușii în timpul programului de spalare din motive de siguranță. Va trebui să așteptați sfârșitul programului pentru a redeschide ușa.

La final colectează-ți lucrurile ce sunt acum curate si parfumate. În medie, în termen de 30 de minute, programul dvs de spalare va fi finalizat. 

Acum, lucrurile dvs. sunt curate, proaspete si bine stoarse datorită extracției super spin sunt gata pentru uscare.

PENTRU USCARE

Puneti lucrurile dvs., in uscator  – deasupra ușii este scris „Uscator”. Întotdeauna uscătorul are o ușă mai mare, dar mai ușoară. Închideți ușa uscatorului.

Asigurați-vă că nu supraîncărcați. Pentru o performanță maximă de uscare, o sarcină ideală este în general 1/3 din spațiul oferit de tambur, în funcție de tipul de material textil spalat.

Accesați panoul de comandă și selectați programul de uscare dorit. Selectați „uscare”. 

Selectați timpul dorit pentru uscare.

Este dificil să răspunzi exact la întrebarea cât durează un program de uscare, deoarece depinde de cantitatea si tipul țesăturilor si de temperatura de încălzire; dar puteti selecta 15, 30 sau cel mult 45 de minute ce ar trebui să fie suficient pentru uscarea lucrurilor dvs..

Pentru mai multe informații despre uscare, accesați secțiunea de mai jos unde puteti gasi sfaturi ca sa aveti rezultate profesionale.

Ecranul de plată vă va arăta suma pe care trebuie să o plătiți.

Selectați dacă doriți sau nu să primiți chitanță. 

In unele cazuri, puteți fi invitat în această etapă să completați mai multe informații, cum ar fi sondaje sau programe de loialitate.

Mergeți la uscator si selectați temperatura de uscare dorita. 

Pentru mai multe informații despre ce temperatura sa selectati, accesați secțiunea FAQ’s din site.

Apăsați butonul „Start” si uscatorul va incepe sa functioneze.

In aceasta etapa, puteți deschide ușa uscatorului în timpul ciclului de uscare pentru a verifica umezeala rămasă. Din motive de siguranță, rotirea tamburului se va opri de fiecare dată când deschideți ușa.

Colectează-ți lucrurile, acum ele sunt uscate.

În medie, un program de 30 de minute, este suficient pentru uscarea tuturor tipurilor de tesaturi.

CUM SA AVETI REZULTATE CA LA O SPALATORIE  PROFESIONALA?

Doriți să vă spălați și să vă uscați ca un profesionist?
Nicio problemă, echipamentul și detergentul nostru profesional vă vor ajuta să obțineți rezultate excepționale. Totuși, toți profesioniștii au micile lor trucuri. 
Urmați sfaturile experților noștri și deveniți profesioniști.

PENTRU SPALAT

Fundamentele pentru eficiența spălării au fost puse la punct de către dr. Hubert Sinner în 1959. Patru factori (temperatură, timp, chimie și acțiunea mecanică) joacă un rol decisiv în fiecare program de spălare. Factori ca timpul sau chimia sunt stabiliți de inginerii noștri de aceea e important sa alegeti foarte bine tipul de program (actiunea mecanica) si temperatura adecvată.

Acțiunea mecanică. Factorul de încărcare al masinii va afecta in mod direct acțiunea mecanică. În timpul ciclului de spălare, hainele sunt ridicate de deflectoare și cad în jos. Dacă tamburul dvs. este supraîncărcat, această mișcare de ridicare / cădere va fi afectată.

Temperatura. Cu REVOLUTION LAUNDRY aveți posibilitatea de a alege diferite temperaturi între apă rece (de obicei 15 ° C) și apă fierbinte (80 ° C). Trebuie  sa selectati temperatura apei cu multă precauție, deoarece, cu cat temperatura selectata este mai corectă, rezultatul este excelent. ATENTIE !!!! nu toate țesăturile pot suporta temperaturi extreme.

Trebuie să consultați întotdeauna eticheta hainei sau tesaturii ce o spalati si să setați temperatura de spălare în consecință. În cazul hainelor mixte cu țesături diferite, ar trebui să setați cea mai mica temperatura.

In general, pentru bumbacul colorat poati crește temperatura până la 40 ° C fără probleme.

Pentru spalarea textilelor albe este bine sa folositi apa caldă.

O temperatura fierbinte este dedicata țesăturilor foarte puternice care necesită un nivel suplimentar de decontaminare precum: ștergătoarele, covoare sau cârpe.

Pentru pilota sau perne, trebuie folosita o temperatura de până la 60 ° C. Cu toate acestea, consultați eticheta produsului pentru a selecta temperatura potrivită.

În caz ca nu sunteti sigur de temperatura ce trebuie setata atunci cand spalati rufe colorate pentru prima dată, este de preferat sa nu folositi nici o temperatura  spălarea realizandu-se la temperatura apei de la robinet. Acest lucru vă va proteja țesăturile.

Cum realizati un test de decolorare a tesaturilor dvs. ? Luați o cârpă albă și frecați-o pe o parte ascunsă a țesăturii. Dacă vedeți o anumită culoare, spălați-o separat pentru prima dată.

Rețineți că daca pe etichete este mentionate unele haine etichetate doar ca spălare manuală nu trebuie spălate în mașina de spălat, deoarece mașinile noastre nu oferă cicluri specifice pentru acest lucru.

În cele din urmă, în cazul unor pete grele specifice, cum ar fi grăsime, vin, iarbă … folosiți spray-uri specifice pentru îndepărtarea petelor și localizați zona murdară înainte de spălare.

În concluzie, cu cât aveți haine mai murdare, cu atât mai puțin trebuie să fie factorul de încărcare. Nu ezitați să observați petele grele cu o îndepărtare adecvată a petelor. La fel, nu supraîncărcați mașina de spălat, deoarece vă poate afecta rezultatul. Și în cazul în care aveți obiecte delicate pe care doriți să le protejați, nu ezitați să le așezați într-o plasă.

În orice caz, urmați întotdeauna instrucțiunile de spălare de pe etichete cu atenție.

PENTRU USCAT

Uscătoarele noastre profesionale oferă performanțe record în comparație cu alte uscătoare casnice.

Comparativ, la noi uscati în 30 de minute, aceeasi cantitate de textile ce o uscati in alte masini casnice in 90 de minute.

Doi factori principali influenteaza acest rezultat. În primul rând, oferim o capacitate mai mare de incarcare, ceea ce inseamna ca este mai eficient. În al doilea rând, căldura generată este masivă- cu un debit mare, deoarece uscătoarele noastre sunt foarte puternice.

În primul rând, înainte de a usca ceva, trebuie să vă asigurați că pe eticheta tesaturii nu este interzisă aceasta operatiune.

Cu uscatorul Revolution aveți posibilitatea de a alege diferite temperaturi de uscare de la delicate la super-fierbinți. Puteți selecta temperatura apei cu multă precauție, dacă temperatura este mai caldă, timpul de uscare este mai scurt, nu toate țesăturile dvs. pot suporta aceste temperaturi extreme. Temperatura de uscare super-fierbinte trebuie folosită cu multă precauție. Fibrele mixte sau sintetice nu trebuie uscate la temperaturi ridicate. Dacă faceți acest lucru, puteți deteriora țesătura.

Trebuie să consultați întotdeauna eticheta și să setați temperatura de spălare în consecință. În cazul îmbrăcămintei mixte cu țesături diferite, ar trebui să setați cea mai mica temperatura acceptabilă.

În caz de îndoială, puteți utiliza comanda Delicat sau Scăzut ca temperatură de uscare pentru a vă proteja încărcătura.

În timpul procesului de uscare, nu ezitați să deschideți ușa și să verificați umiditatea rămasă. Când tesaturile dvs. sunt confecționate din articole mixte din bumbac, cum ar fi tricouri, pantaloni, șosete și lenjerie intimă, ar putea fi uscate după numai 10 minute. Nu ezitați să le scoateți înainte de final.