FAQ'S

REVOLUTION LAUNDRY este o statie de spalare automata a tuturor tipurilor de tesaturi sau materiale ce este operata individual.

  Acest nou serviciu pus la dispozitia clientilor este investitia companiei UTILITECH SERVICES S.A. in parteneriat cu KIS / Photo Me – din Franta.

Chiar dacă aveți o mașină acasă, statia noastra de spalare automata Revolution vă oferă o performanță profesională pe care nici o mașină de spălat si nici un uscător nu o poate atinge. Ciclul de spălare sau uscare este în medie de 30 de minute, indiferent de sarcină sau dimensiunea mașinii, cu o performanță excepțională. Acesta este modul în care puteți spăla conținutul a 3 valize în mașina noastră de 18 kg în 30 de minute. Poate mașina ta să facă asta?

Îl puteți găsi direct pe localizatorul nostru  AICI.

Da, in general poti sa speli orice este textil, daca respecti cateva regului ca : selectezi programul corect de spalare, respecti greutatea, stabilesti corect temperatura adecvata tipului de tesatura / rufe / etc.

Statiile noastre de spalare automata – REVOLUTION LAUNDRY – plata se face doar in baza cardului bancar, cardului prepay, sau orice alt tip de card.

În curand vom lansa aplicatia noastra si se vor putea face plati si direct din aplicatie;

În medie, indiferent de dimensiuniile mașinii, durează aproximativ 30 de minute pentru un ciclu de spalare .

În cazul în care nu aveți o Statie de Spalare Automata  REVOLUTION LAUNDRY în apropiere, nu ezitați să ne contactați folosind formularul nostru de contact și să indicați unde ar fi potrivit să o instalam.

În funcție de tipul de țesătura și greutate, aceasta poate dura între 15 și 45 de minute pe încărcare. Nu ezitați să consultați sfaturile noastre pentru rufe pentru a deveni expert.

Nu, nu trebuie sa aduci nici un fel de detergent. Statiile de Spalare Automata REVOLUTION LAUNDRY asigura (automat) detergent profesional de înaltă calitate fiind ecologic. Detergentul nostru vă asigură obținerea celui mai bun rezultat posibil, protejând în același timp țesăturile.

Nu vă recomandăm să vă aduceți propriul detergent deoarece excesul de detergent poate afecta rezultatul spălării și vă poate deteriora hainele.

Bineinteles, pe fiecare din Statiile noastre de Spalare Automata, există o etichetă cu un număr nostru de contact. Alternativ, puteți utiliza formularul de contact care indică si locația în care ați avut o problemă.

În timpul ciclului de spălare, ușa nu poate fi deschisă. În plus, puteți fi notificat gratuit cu un SMS când spălarea este terminată pentru a reveni la mașină. Pentru uscător, este preferabil să rămâneți în apropiere pentru a verifica daca timpul de uscare este suficient si/sau daca doriti inca o perioada de uscare pentru o satisfactie cat mai mare a dvs.

Locatiile noastre sunt deschise non-stop sunt 24/7. 

Da. Majoritatea Statiilor noastre de Spalat Automate sunt situate intr-o parcare, prin urmare puteți parca in apropiere.