PARTENERIAT – REVOLUTION LAUNDRY

Cum devii partener / francizat Revolution-Laundy in 3 pasi

Pasul 1

0%

Citește informațiile despre Revolution-Laundry


DESPRE PARTENERIAT

Pasul 2

0%

Completează formularul cu datele tale


FORMULAR

Pasul 3

0%

Un consultant Revolution Laundry te va contacta pentru a stabili următorii pași

DESPRE BENEFICIILE PARTENERIATULUI 

REVOLUTION LAUNDRY

Revolution-Laundry este un concept de spălătorii automate cu autoservire cu costuri foarte mici de instalare, fiind foarte scalabil pe diverse tipuri de locații aceasta fiind cheia profitabilității. Franciza Revolution-Laundry reprezintă un pas pozitiv pentru a iniția schimbarea în comunitatea în care locuiești și a duce afacerea Dvs. la un nou nivel.

Probabil că va-ti pus o serie de întrebări referitoare la demersul antreprenorial și la ce presupune deschiderea unei francize Revolution-Laundry, sau care sunt actele necesare pentru a demara activitatea Revolution-Laundry. Mai jos vei găsi toate informațiile de care ai nevoie si un formular unde puteți contacta reprezentantul Revolutin-Laundry pentru o consultare personalizata modelului de afacere al Dvs.

ESTI GATA SA DEVII PARTENER IN RETEAUA REVOLUTION LAUNDRY ?

Oriunde vă aflați și dacă doriți să veniti in echipa noastra pentru dezvoltarea retelei de Statii de Spalare Automate – REVOLUTION LAUNDRY în locația dvs., avem multe soluții de oferit.

Suntem prezenți în 18 țări din întreaga lume și ne extindem locatiile în fiecare zi.


suna sa devii partener REVOLUTION LAUNDRY acum!

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

MODELUL NOSTRU DE AFACERI?

Revolution Laundry este un concept de spalatorii automate cu autoservire cu costuri foarte mici de instalare, fiind foarte scalabil pe diverse tipuri de locatii aceasta fiind cheia profitabilitatii.

Statiile noastre de spalat automate au demonstrat o mare fiabilitate, avand costuri mici de intretinere, cu o perioada de cel putin 12 ani in exploatare.

Deveniți parte a grupului REVOLUTION LAUNDRY

În cazul în care dețineți o locație sau aveti in vedere una, puteti accesa Franciza noastra ce va genera EBITDA unic, cu rambursări rapide și venituri în numerar.

Întrucât modelul operațional a constituit activitatea noastra de bază, noi va ajutam să configurați afacerea, va împărtășim experiența noastra in acest model de afaceri, va asiguram mentenanta si consumabilele, dvs doar întrețineti echipamente și încasati comisionul cuvenit, avand in vedere locația gratuită.

Asiguram diferite variante de funcționare cu sistemele fixe, variabile și hibride, iar nivelul redevenței depinde de tipul de efort depus de dvs.


Investește in ”Revolutin Laundry” acum!

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

PRODUSELE NOASTRE :

Produse Plug & Play

Avem o gamă largă de echipamente de spalat automate si ne dorim intotdeauna să simplificăm lucrurile. Nu aveți nevoie de investiții uriașe. Toate echipamentele noastre din gama Revolution pot fi montate în mai puțin de 4 ore.

Din acest motiv, echipamentul poate fi mutat în funcție de sezon in alte locatii pregatite.

Tipuri de locatii 

Toate echipamentele noastre nu necesita lucrari ample de  constructii. Ceea ce aveți nevoie sunt doar utilitățile și o podea plată. Din acest motiv, puteți plasa echipamentul nostru într-o locație (parcare) subterană sau îl puteți ridica la etaj. Din această cauză echipamentul nostru poate fi amplasat în multe locații diferite, la interior sau în exterior.

Shopping Center Airports-Train stations

Highway stops

Shopping Center -Train stations

Highway stops

Shopping Center -Train stations

Shopping Center Airports-Train stations

Shopping Center -Train stations

Shopping Center Airports-Train stations

Highway stops

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

ECHIPAMENTE DE EXTERIOR

Gama compactă

Gama compactă este realizată din masini de spalat și uscătoare de înaltă eficiență complet integrate. Statiile compacte sunt potrivite pentru locațiile în aer liber, chiar și în condiții meteorologice severe (parcări, benzinărie, campinguri, …). Dimensiunile variază de la 3 m² pentru Compact S cu o mașină de spălat de 13 kg și un uscător de 18 kg până la 10 m² pentru Compact Box.

Există o zonă tehnică închisă pentru service, care poate ajuta, de asemenea, la depozitarea detergentului și a balsamului suplimentar. Este inclus un sistem de plată modern ce poate fi lăsat nesupravegheat 24/7 deoarece este complet integrat și rezistent la vandalism.

AMPLASARE

Datorită locației comparativ cu o spălătorie clasica, Revolution Compact oferă clienților săi acces facil și parcare inclusiv pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Totodata, datorită tehnologiei eficiente a energiei, o statie REVOLUTION LAUNDRY Compact are nevoie de 16kW fata de 30KW necesari la o spalatorie clasica;

Putem asigura la cerere si versiuni de uscătoare pe gaz.


Descărcați broșura „Revolution Laundry”

Revolution Laundry Compact

Acesta este produsul nostru de baza. Revolution Laundry Compact fiind cea mai extinsa Statie de Spalare Automata din lume. Este dotata cu 2(doua) masini de spalat profesionale de 8 kg și 18 kg și un uscător de 18 kg. Este echipat cu un terminal de plată complet, care include toate caracteristicile  pentru o buna deservire a clienților.

Revolution Compact S

Revolution Compact S oferă toate caracteristicile gamei Compact într-o amprentă mai mică. În 3 m² avem o mașină de spălat profesionala de 13 kg și un uscător de 18 kg. Acest model este indicat în special pentru locatii speciale, cum ar fi benzinariile.


Revolution Compact X

Aceasta este o solutie pentru locatii aglomerate cu densitate mare de locuitori unde cererea pentru uscare depaseste posibilitatile unei statii uzuale, unde pe acelasi suprafata ocupata dublați câștigurile potențiale.

Revolution Compact and One

In cazul in care este necesar putem completa o Statie Automata de Spalare REVOLUTION LAUNDRY COMPACT cu un uscator suplimentar de 18 kg la statia existenta.


Revolution Compact Box

Avem in portofoliu si o versiune – tip container – a Statiilor Automate de Spalare Revolution Compact.

Aceasta optiune este o alternativă cu confort îmbunătățit pentru clienti.  Cu o suprafata de numai 14 m² aveți o adevărată SPALATORIE clasica, dar cu o fuctionare ușoara, automata, si foarte simplu de operat.

Revolution Compact Box propune următoarele caracteristici suplimentare în comparație cu Revolution Compact:

  • Ușă cu control acces (comandă opțională a ușii RFID),
  • Aer condiționat și panouri solare în opțiune
  • Masă pliantă
  • Scaune pentru asteptare

GAMA DE CONTAINERE

In completare putem asigura un container de 20 de picioare cu o Statie Automata de Spălătorie complet funcțională în el.

Acesta este Revolution Container ce conține 4 masini de spalat și 2 uscătoare, sistem de plată, lumină și aer condiționat.

Aceasta este foarte ușor de mutat oriunde doriți. Putem dota chiar și cu panouri solare pentru a vă asigura consumul pentru iluminat și aerul condiționat.

Dacă locatia este într-un mediu complex, containerul este cea mai buna solutie;


Descărcați broșura „Revolution Laundry”

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

GAMA DE INTERIOR

Gama Twin

Revolution Twin S și Twin X sunt primele două modele special concepute pentru uz interior cu capacități de 11 kg și 12 kg. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare și-a reunit expertiza pentru a crea 2 produse remarcabile cu performanțe interioare de neegalat.

Acestea pot fi amplasate oriunde la interior permanent sau temporar. Nu este nevoie să creați instalatii complexe. Necesita doar un bransament de apă si electricitate și se poate fi opera.

Intr-o suprafata foarte mica, puteți avea cea mai bună mașină de spălat și uscător de capacitate, cu programe rapide și performanță.

În plus, pentru clienti – Revolution Twin – asigura o experienta îmbunătățită a clienților și sisteme de plată performante, ce include detergent ecologic și balsam opțional

Vă interesează gama Twin? Contactați-ne aici.


Investește in ”Revolutin Laundry” acum!

Revolution Twin S

Revolution Twin S este cea mai rapid mod de a incepe cu o mașină de spălat și uscător de 11 kg. Ca parte a gamei Twin, poate fi amplasat convenabil în orice locație interioară.

Fără probleme, veți oferi un nou serviciu suplimentar interesant, sporind traficul clienților și timpul petrecut în magazin. În plus, veți converti clienți noi și veți crea loialitate cu clienții obișnuiți Revolution.

Descopera Promotia de Lansare


Descărcați broșura „Revolution Laundry”

Revolution Twin X

Revolution Twin X are o mașină de spălat și uscător de 12 kg ce poate fi amplasat în mod convenabil în orice locație interioară, chiar și fără racordare la canal.

Cu o capacitate suplimentară, are program de spalare pentru staff mai mare ca perne, pilotesau paturi.


Investește in ”Revolutin Laundry”!


Revolution Twin Box

Daca doriți să vă creați propriul spațiu dotat cu echipamentele Revolution Twin noi vă putem furniza toate echipamentele setate la cerere.

Nu ezita să ne contactezi. Îți putem construi visul la un preț foarte competitiv.


intra in contact cu noi acum!

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

CUM GESTIONAM AFACEREA

Functia de Telemetrie

Funcțiile avansate de telemetrie ne oferă o vizibilitate deplină asupra activității echipamentelor si putem verifica activitatea, detecta problemele și chiar să le remediem de la distanță.

Management App

Nu poți gestiona ceea ce nu poți măsura.

Datorită aplicației noastre de management putem ști cât de des vizitează fiecare client locatia și ce programe utilizează. Aceasta oferă un CRM complet.

Sistemul nostru de gestionare a relației cu clienții (CRM) ne permite să îmbunătățim colaborarea cu partenerii nostri, să-i ajutam in aducerea de clienti noi sau să-i recâștige pe cei pierduți pentru a genera mai multe venituri.

Putem crea diverse campanii în aplicație pentru a îmbunătăți performanța.

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

UNDE NE PUTETI GASI

Vrei să devii PARTENER REVOLUTION LAUNDRY ?

Găsiți cel mai apropiat contact de lângă dvs.


Investește in ”Revolution Laundry”!

Doriți să colaboram pentru a amplasa o Statie Automata de Spalare REVOLUTION LAUNDRY in locatia dvs.?

Găsiți cel mai apropiat contact de lângă dvs.


Obțineți acum o colaborare cu noi !

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

LOGISTICA

Toate produsele noastre sunt pregătite pentru a fi transportate.

Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre capacitățile noastre logistice.


Contactati-ne!

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

ULTIMA LOCATIE DESCHISA

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

PARTENERII NOSTRII

Vrem să oferim cele mai bune echipamente fiabile posibile și colaboram cu cei 2 lideri mondiali specializati in masini profesionale de spalat. Acestea oferă echipamentele noastre construite după specificațiile noastre și lucrăm în strânsă colaborare cu cercetarea și dezvoltarea și producția lor pentru a vă oferi cea mai bună fiabilitate și performanță.

Vrem să oferim cele mai bune performanțe, având în același timp o amprentă de carbon – ecologică bună. Pentru a realiza acest lucru, folosim detergent ecologic. Am ales un detergent ecologic extrem de concentrat, care nu conține fosfați, nu are culori și nu are conservanți, realizat prin parteneriatul nostru de lungă durată cu Christeyns. Detergentul și balsamul asigură doza potrivită pentru fiecare spălare și evită orice risipă.

INVESTESTE IN ”REVOLUTIN LAUNDRY”

AFLA MAI MULTE DESPRE FRANIZA REVOLUTION LAUNDRY

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau sa ne apelati la linia noastră telefonică gratuită : +40 0739.942.100

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau sa ne apelati la linia noastră telefonică gratuită : +40 0739.942.100