FORMULAR DE CONTACT

Ne angajăm să vă protejam și să vă respectăm confidențialitatea și vom folosi informațiile dvs. personale numai pentru a vă administra contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care le-ați solicitat. Din când în când, am dori să vă contactăm cu privire la produsele și serviciile noastre, precum și la alte tipuri de conținut care vă pot interesa. Dacă sunteți de acord ca noi să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați mai jos pentru a ne spune cum ați dori să vă contactăm:
Vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment. Pentru mai multe informații despre cum să ne dezabonăm, practicile noastre de confidențialitate și cum ne angajăm să vă protejăm și să vă respectăm confidențialitatea, consultați politica noastră de confidențialitate.
Dând clic pe Trimite sunteți de acord să permiteți ca noi să stochăm și să procesam informațiile personale trimise mai sus pentru a vă furniza conținutul solicitat.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau sa ne apelati la linia noastră telefonică gratuită : +40 0739.942.100