THE UTILITECH GROUP

UN SERVICIUL INSTANT SI O INOVATIE CONTINUA ESTE TARGETUL NOSTRU

UTILITECH SERVICES® este in parteneriat cu PHOTO ME – KIS® – Franta companie ce este renumita pentru expertiza sa în industria distribuției automate fiind liderul global în cabine foto cu peste 28.000 de utilaje în întreaga lume.

KIS detine Centrul de Cercetare și Dezvoltare al Grupului Photo-Me®. Compania este înființată ca unul dintre liderii mondiali în proiectarea, fabricarea și distribuția de echipamente profesionale de imprimare fotografică. KIS se străduiește în permanență să ofere clienților, servicii inovatoare de vending pentru a facilita viața clientilor de zi cu zi. Photo-Me® și KIS au o gamă largă de soluții de vânzare, cum ar fi chioșcuri de imprimare foto, statii automate de spalatorie, etc;

FACILITATI SI EXPERTIZA INTERNA

Toate cercetările și dezvoltarea sunt integrate în principal pe site-ul nostru Echirolles din Franța. De asemenea, avem birouri de asistență în Shanghai (China), Hanoi (Vietnam), Tokyo (Japonia) și Lisabona (Portugalia).
Cu o suprafață de 15 000 m², centrul nostru francez și cei 100 de angajati ai acestuia se bucură de expertiza strategică necesară pentru proiectarea mașinilor distribuite de grupul Photo-Me® și de alți parteneri.
De la electronică la managementul calității, proiectare software până la mecanică și sisteme de plată, echipele KIS proiectează și produc toate noile noastre mașini.

EXPERT IN IN CONCEPTUL DE SPALATORII CU AUTOSERVIRE 

Din 2012, KIS a dezvoltat un conceptul premium de Statii Automate de Spălătorie  – REVOLUTION LAUNDRY.
Acest sistem profesional complet integrat a atras din ce în ce mai mulți clienți și acum sunt liderii mondiali în spălătorii cu autoservire, cu o bază instalată de aproape 5.000 de unități în domeniu.

Câteva referințe despre colaboratorii nostri:

CARIERĂ: ÎNCEPEȚI AICI

Prezentați-vă și vom lua legătura dacă există o slujbă care pare a fi potrivită!