GRUPUL UTILITECH

SERVICIILE INSTANT ȘI INOVAȚIA CONTINUĂ FAC PARTE DIN ADN-UL NOSTRU

UTILITECH SERVICES® este mândră să fie partenera PHOTO ME/ KIS® din Franța, grup renumit pentru expertiza sa în industria distribuției automate, lider global pe piața cabinelor foto automate, cu peste 28.000 de utilaje în întreaga lume.

KIS deține Centrul de Cercetare și Dezvoltare al Grupului Photo-Me®. Compania este recunoscută ca unul dintre liderii mondiali în proiectarea, fabricarea și distribuția de echipamente profesionale de imprimare fotografică. KIS se străduiește în permanență să le ofere clienților săi servicii inovatoare de vending pentru a ușura viața clientilor de zi cu zi. Photo-Me® și KIS au o gamă largă de soluții de vânzare, cum ar fi chioșcuri de imprimare foto, statii automate de spalatorie, etc;

SOLUȚII ȘI EXPERTIZĂ INTERNĂ

Întreaga noastră activitate de cercetare și dezvoltare este integrată în principal la sediul nostru din Echirolles, în Franța. Avem, totodată, birouri de asistență în Shanghai (China), Hanoi (Vietnam), Tokyo (Japonia) și Lisabona (Portugalia).
Cu o suprafață de 15 000 m² și peste 100 de angajați, sediul nostru central din Franța se mândrește cu expertiza strategică necesară pentru a proiecta mașinile distribuite de grupul Photo-Me® și de alți parteneri.
De la electronică la managementul calității, de la software până la mecanică și sisteme de plată, echipele KIS proiectează și produc toate mașinile de vending pe care le operăm.

EXPERȚI ÎN CONCEPTUL DE SPĂLĂTORII CU AUTOSERVIRE 

Din 2012, KIS a dezvoltat un concept premium de stații automate de spălătorie  – REVOLUTION LAUNDRY.
Acest sistem profesional complet integrat a atras tot mai mulți clienți mulțumiți, iar astăzi suntem lideri mondiali în spălătorii automate self-service, cu aproape 5.000 de unități instalate și funcționale.

Câteva referințe despre colaboratorii noștri:

CARIERA TA ÎNCEPE AICI!

Spune-ne despre tine și te vom contacta dacă avem vreun post potrivit!